OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE ZBOG UKRAJINSKE IZBEGLICE: Napisao i pesmu kojom se ruga bivšoj - Sada sam sa plavušom (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2022. u 17:03

BRITANAC Toni Garnet koji je napustio svoju partnerku da bi pobegao sa ukrajinskom izbeglicom deset dana nakon što se ona uselila u porodičnu kuću, sada je objavio rep pesmu u kojem kritikuje „bivšu”.

ОСТАВИО ЖЕНУ И ДВОЈЕ ДЕЦЕ ЗБОГ УКРАЈИНСКЕ ИЗБЕГЛИЦЕ: Написао и песму којом се руга бившој - Сада сам са плавушом (ВИДЕО)

Foto: Instagram/tee_garnett

Snimak pesme objavljen je manje od 24 sata nakon što je sud doneo protiv Garneta nalog koji ga sprečava da kontaktira Lornu Garnet, majku njihove dve ćerke nakon što je navela da joj je slao uvredljive poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Garnett (@tee_garnett)

Toni je napustio je svoju partnerku i decu zbog Sofije Karkadim (22) pre dva meseca nakon što je sponzorisao kao izbeglicu iz Ukrajine. Par planira da se venča i ima zajedničku decu - pod uslovom da lekari mogu da preokrenu njegovu vazektomiju.

Nekoliko sati nakon sudskog saslušanja u sredu, Toni (29) je objavio pesmu na Jutjubu pod nazivom „Ukraine to UK Rain“ u kojoj optužuje „bivšu“ da je „dvolična“ i da se igra sa njegovim emocijama „kao sa džojstikom“ .

- Sada sam sa plavušom - ali da, moja bivša je bila brineta - navodi on u pesmi i Ukrajinu opisuje kao „zemlju rastrganu ratnim zločinima i teškim bolom“, piše Dejli mejl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom