"AMERIKA JE BAČENA NA KOLENA" Tramp nikad oštriji - Držimo lekcije drugim zemljama o njihovim demokratijama dok su nam ulice prekrivene krvlju

Novosti online

09. 07. 2022. u 18:05

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp je na sastanku sa pristalicama u Las Vegasu kritikovao postupke aktuelne američke vlasti.

АМЕРИКА ЈЕ БАЧЕНА НА КОЛЕНА Трамп никад оштрији - Држимо лекције другим земљама о њиховим демократијама док су нам улице прекривене крвљу

Foto: EPA/prinstkrin/ilustracija

Tramp je naveo da SAD nemaju pravo da "drže predavanja" drugim zemljama.

- Nacija je u padu kao nikada ranije. Naša zemlja je bačena na kolena, ponižena pred svetom, oslabljena. Usuđujemo se da držimo lekcije drugim ljudima i zemljama o njihovim demokratijama dok su nam ulice prekrivene krvlju nevinih žrtava zločina - rekao je on.

Takođe, Tramp je izjavio da su „svi bili srećni“ kad je on bio predsednik, pre nego što je stigla pandemija koronavirusa.

Bivši američki predsednik upozorio je ranije da vojna pomoć koju je Vašington pružio Kijevu mogla bi dovesti do toga da se sukob u Ukrajini pretvori u Treći svetski rat.

- Imamo rat u Ukrajini.. Možda će on dovesti do Trećeg svetskog rata zbog načina na koji se nosimo sa njim - upozorio je Tramp.

BONUS GALERIJA: Čečenski specijalci na defileu u Groznom

BONUS VIDEO: UNIŠTENA DVA AMERIČKA SISTEMA HIMARS - Ministarstvo odbrane Rusije objavilo snimak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije