PLAĆENIK IZ ITALIJE ZABORAVIO PASOŠ U ŽURBI: Kadirov pokazao dokumenta koje su čečenski borci našli u Lisičansku (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

03. 07. 2022. u 20:19

ŠEF Čečenije Ramzan Kadirov pokazao je stvari koje je bacila ukrajinska vojska, među kojima je bio i pasoš italijanskog državljanina.

ПЛАЋЕНИК ИЗ ИТАЛИЈЕ ЗАБОРАВИО ПАСОШ У ЖУРБИ: Кадиров показао документа које су чеченски борци нашли у Лисичанску (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP


-Ono što ne možete pronaći među napuštenim stvarima nacika, bandere i šejtana. Ovog puta pomoćnik šefa Čečenije Apta Alaudinov dobio je pasoš italijanskog državljanina.

Nezavisnost, koju je prvom prilikom bacio u žurbi, ili je otišao u neočekivanu posetu svom ideološkom vođi. U svakom slučaju, obe opcije se ne mogu isključiti, napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu najavio je u nedelju oslobođenje Luganske Narodne Republike.

Kao rezultat uspešnih neprijateljstava, savezničke snage su uspostavile punu kontrolu nad Lisičanskom - poslednjim gradom u republici u kome su se nalazile ukrajinske trupe - i nizom obližnjih naselja, od kojih su najveća Belogorovka, Novodružesk, Malorjazancevo i Bela Gora.

Ranije u ruskim medijima rečeno je da se među ukrajinskim vojnicima nalazi i 120 plaćenika od kojih su neki iz SAD, Velike Britanije, Francuske, Poljske.

Takođe prikazan je i snimak zarobljenog Poljaka pod Lisičanskom.

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)