JOŠ JEDNA PUCNJAVA U TEKSASU: Napadač ubio dve i ranio četiri osobe, potom izvršio samoubistvo

Tanjug

03. 07. 2022. u 11:05

NAORUŽANI napadač sinoć je u oblasti Dalas-Fort Vort u Teksasu ubio dve i ranio četiri osobe, od kojih su troje pripadnici policije, a nakon napada je sebi oduzeo život, saopštila je teksaška policija.

ЈОШ ЈЕДНА ПУЦЊАВА У ТЕКСАСУ: Нападач убио две и ранио четири особе, потом извршио самоубиство

Foto: pixabay

Portparol policije u Haltom Sitiju Met Spilen je potvrdio da su svi ranjeni u pucnjavi zadobili povrede koje nisu opasne po život i da se očekuje da će se uspešno oporaviti, prenosi AP.


Jedan policajac je pogođen u obe noge, a druga dvojica u ruku, dok je osumnjičeni preminuo od prostrelne rane koju je sam sebi zadao.

Portparol Spilen je rekao je da će teksaški rendžeri, elitna državna policija, preuzeti istragu i potvrdio da motiv pucnjave za sada nije jasan.

- Glavni nam je fokus je da otkrijemo kako i zašto se ovo dogodilo - rekao je Spilen.

Nastradala žena je pronađena mrtva u kući, a muškarac je pronađen mrtav ispred kuće, izjavio je predstavnik policije.

BONUS VIDEO:

"URAGAN" PONOVO U AKCIJI: Dejstvo višecevnih bacača na snimku Ministarstva odbrane Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)