MASAKR U KENTAKIJU: Ubijena dva policajca, još 5 ranjeno, muškarac satima pucao na njih (VIDEO)

Novosti online

02. 07. 2022. u 00:38

DVA policajca su ubijena, a petoro ih je ranjeno kad je muškarac otvorio vatru na policiju koja je pokušavala da mu uruči nalog za privođenje u istočnom Kentakiju, saopštili su zvaničnici.

МАСАКР У КЕНТАКИЈУ: Убијена два полицајца, још 5 рањено, мушкарац сатима пуцао на њих (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Policajci su došli do kuće Lensa Storza zbog prijave za porodično nasilje kad je on ispalio više metaka na njih i tako ubio dva policajca i policijskog psa K9. Tokom pucnjave ranjeno je pet policajaca. Identitet ubijenih policajaca još nije objavljen.

Policajci koji su odgovorali na poziv naišli su na "čisti pakao" kada su stigli na lice mesta.

- Policajci su na mestu događaja satima bili pod vatrom. Nisu imali šanse - rekao je novinarima šerif okruga Flojd Džon Hant.

Dodao je da se Storz predao nakon pregovora koji su uključivali i članove njegove porodice.

Guverner Kentakiaj Endi Bešir na Tviteru je napisao da je okrug Flojd pretrpio strašan gubitak pa pozvao građane Kentakija da se pomole.

- Ovo je teško jutro za našu zajednicu - napisao je Bešir.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...