I POSLE gubitka strateški važnih gradova u Donjeckoj i Luganskoj oblasti u Kijevu i dalje hrabre svoju vojsku i građane da će u avgustu, kad budu imali više zapadnog oružja, krenuti u kontranapad i povratiti izgubljene teritorije.

Komentari (5)

seljak

27.06.2022. 08:17

Изјаве Украјинских званичника су као балон о сапунице. Они сада када су у одбрамбеној фази, која изискује мање људства, тврде да су Руси бројнији. Па како ће тек бити када Руси буду у фази одбране, а они напада.То оружје мора имати посаду и то добро обучену.

POPE

27.06.2022. 10:27

Sa kojom vojskom u kontra ofanzivu? Sa teritorijalnom odbranom i prisilno mobilisanima posto je udarna vojska Ukrajine unistena? Ukrajina od prave vojske ima jos ponesto u Odesi, Harkovu i Kijevu. Ali oni moraju da brane te gradove tako da ce do kraja avgusta ostati i bez njih. Najbolje je sesti za pregovaracki sto. Ali to ne odgovara zapadu kojima je bas briga za Ukrajinske zrtve.

Dragoljub

28.06.2022. 00:47

Sada im ginu najzloglasniji,a ostali su vec vidjeni na crnogorskom moru,setaju razgoliceni i tetovirani svastikama i hitlerom,i to svi vide al zasticeni ko beli medvedi,mozda se uzdaju u njih potkrepljeni crnogorkama i morskom vodom.