ŽAL SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE: Gebrejesus razočaran odlukom suda SAD o abortusu

Novosti online

24. 06. 2022. u 18:09

GENERALNI sekretar Svetske zdravstvene organizacija Tedros Adhanom Gebrejesus rekao je danas da je veoma razočaran odlukom Vrhovnog suda SAD da ukine presudu koja je legalizovala abortus u SAD.

ЖАЛ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: Гебрејесус разочаран одлуком суда САД о абортусу

Foto AP

- Veoma sam razočaran zato što prava žena moraju da budu zaštićena. I očekivao sam da će Amerika zaštiti ta prava - rekao je Tedros za Rojters na marginama samita Komonvelta u Ruandi.

Vrhovni sud SAD poništio je danas presudu staru 50 godina koja je legalizovala abortus u celoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)