PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA: Ugušila se tokom večere, tri meseca bila u komi

Novosti online

10. 06. 2022. u 15:49

POZNATA tajlandska influenserka i javna ličnost Arisara Karbdeho preminula je nakon što je ranije ove godine pala u komu zbog bizarnog incidenta - gušenja hranom. Vest o njenoj smrti potvrdila je porodica nesrećne devojke.

ПРЕМИНУЛА ПОЗНАТА ИНФЛУЕНСЕРКА: Угушила се током вечере, три месеца била у коми

Foto: Printskrin Instagram

Arisara je pala u komu zbog posledica gušenja kebabom i rižom koje je požurila da pojede za večeru. Tri meseca kasnije, situacija je tragično okončana.

Supiha, majka 27-godišnjakinje objasnila kako je njena ćerka uvek bila u žurbi i "previše zauzeta", što je bio slučaj i te večeri kada je požurila sa obrokom kako bi što pre nastavila sa obavezama.

Međutim, hrana joj je zastala u grlu i izazvala gušenje, nakon čega je Arisara hitno prevezena u bolnicu.

Nažalost, lekari su izvestili kako je bilo suviše kasno, budući da je Arisarin mozak bio čak 9 minuta bez kiseonika. Naredni period ona je provela na aparatima za održavanje života, sve dok ove nedelje nije potvrđena njena smrt.

Ožalošćena Supiha upozorila je mlade da budu pažljiviji i više brinu o svom zdravlju.

-Želela bih da podsetim sve tinejdžere da dobro brinu o svom zdravlju, redovno uzimaju obroke i dovoljno se odmaraju, rekla je ona.

-Da sam s njom, ovakva tragedija se ne bi dogodila. I ne želim da se ovako nešto ponovi nikome, bilo kojoj porodici, dodala je.

Nesrećna devojka sahranjena je danas.

-Bili smo šokirani kada se nesreća dogodila, ali svi smo se molili da joj bude bolje, rekao je njen prijatelj nakon njene smrti.

Arisaru je na društvenim mrežama pratilo nekoliko miliona ljudi, a tamo se proslavila svojim video zapisima, kao i gubitkom sedam kilograma u roku od 22 dana.

(Klix.ba)

BONUS VIDEO:

SUKOBI NA TAJLANDU: Policija bacala suzavac i gumene metke na demonstrante

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku