(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) RUSKI SPECNAZ LIKVIDIRAO UKRAJINSKE IZVIĐAČE: Borba na frontu u Zaporoškoj oblasti

P. Z. S. / ria.ru

07. 06. 2022. u 17:36

RIA Novosti raspolagale su jedinstvenim snimcima borbe ruske i ukrajinske vojske, tokom koje je likvidirana ukrajinska izviđačka grupa - dvoje poginulih, a jedan ranjeni zarobljeni.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) РУСКИ СПЕЦНАЗ ЛИКВИДИРАО УКРАЈИНСКЕ ИЗВИЂАЧЕ: Борба на фронту у Запорошкој области

Foto: Printscreen/TV Zvezda


Kako su za RIA Novosti rekli ruski bezbednosni zvaničnici, grupa specijalnih snaga Oružanih snaga, u potrazi za „lutajućim“ minobacačem, organizovala je zasedu u šumskom pojasu koji se nalazi iza neprijateljskih linija u regionu Zaporožja.

-Međutim, umesto minobacačke posade, predloženom rutom je prolazila diverzantsko-izviđačka grupa Oružanih snaga Ukrajine, koja je primećena sa drona. Odlučeno je da se grupa "razradi". Kao rezultat toga, dva U redovima Oružanih snaga Ukrajine poginuli su ljudi, a jedan je teško ranjen, rekao je sagovornik agencije u agencijama za provođenje zakona.

Na video snimku koji je dostupan RIA Novostima vidi se kako ruska vojska iz dronova iz zasede u tom području. Primio sam te, „ptico“ (dron – pribl. prim.), tri čoveka u našem pravcu, spremamo se da se sretnemo“, kaže ruski vojnik.

Zatim slika iz bespilotne letelice: ukrajinska grupa se kreće u ka zasedi. „Gledamo neprijatelja, čekamo, malo će nam nedostajati“, ocenjuje situaciju komandos. Nakon što ukrajinski diverzanti izađu iz žbunja i počne vatrena okršaj, ukrajinski vojnici padaju, dvojica su nepomična, jedan ispalio nekoliko hitaca, ali grupa ruskih boraca potiskuje neprijateljsku vatru.

Komandosi dotrčavaju do Ukrajinaca koji leže na zemlji, pronalaze ranjenog. Onda ga odvode.

Sada je u zatočeništvu, dobija neophodnu medicinsku negu“, rekao je izvor.

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)