KRALJICA KONAČNO UPOZNALA PRAUNUKU: Megan i Hari doveli ćerku u London

Novosti online

03. 06. 2022. u 14:22

KRALjICA Elizabeta II navodno je konačno upoznala svoju praunuku Lilibet, ćerku princa Harija i Megan Markl.

КРАЉИЦА КОНАЧНО УПОЗНАЛА ПРАУНУКУ: Меган и Хари довели ћерку у Лондон

Foto: EPA

Ovu novost je otkrio kraljevski komentator Omid Skubi, koji je prijatelj s Megan i Harijem, u emisiji Bi-Bi-Si brekfest. Omida mnogi nazivaju i Meganinim nezvaničnim portparolom.

Kaže da su Megan i Hari ručali s kraljicom i višim članovima kraljevske porodice iza zatvorenih vrata u sklopu proslave platinastog jubileja. Zatim su kraljicu upoznali sa malenom Lilibet, nakon završetka svečane parade. 

- Mislim da ljudi očekuju neku vrstu velikog ekstravagantnog događaja, s kojeg ćemo videti fotografije. Ali, kako mi je rečeno, ne bi trebalo ništa da očekujemo. Ti trenuci s Lilibet vrlo su privatni između njih i kraljice i, naravno, znamo koliko se ona tome veselila - ispričao je Skubi.

- Sputavala ih je pandemija. Naravno, Hari je bio ovde samo u prilično mračnim trenucima, tako je ovo bio stvaran prvi put. Znamo da se kraljica juče vratila u dvorac Vindzor, gde su došli i Megan i Hari, koji ovih dana borave u Frogmor kotidžu. Dakle, to je bio prvi trenutak ili prva prilika da kraljica upozna svoju imenjakinju - dodao je.

Megan i Hari su svojoj ćerki dali ime po kraljičinom nadimku iz detinjstva. Lilibet, inače, ove subote slavi prvi rođendan.

Podsećamo, kraljica ovih dana ima slavlje povodom platinastog jubileja, odnosno 70 godina na vlasti.

BONUS VIDEO - PRAZNI RAFOVI U NjUJORKU: U SAD znak za uzbunu zbog nestašice hrane za bebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba