KADIROV PORUČIO POLJACIMA: "Nestaćete istom brzinom kako ste i nastali ukoliko ne prestanete da trujete"

Novosti onlajn

28. 05. 2022. u 19:54

ČEČENSKI lider Ramzan Kadirov poručio je Poljskoj da će „nestati“ ukoliko ne prestane da „truje“.

КАДИРОВ ПОРУЧИО ПОЉАЦИМА: Нестаћете истом брзином како сте и настали уколико не престанете да трујете

Foto: EPA

Kako je rekao, Poljska se pojavila zahvaljujući Sovjetskom Savezu i opstala zahvaljujući Rusiji, a isto tako može brzo i da nestane.

- Koliko god ukrajinski i zapadni mediji trubili o propalim pokušajima Rusije da zauzme Donbas, situacija na terenu je sasvim suprotna. Međutim, tu se s vremena na vreme oglašavaju i oni koji su donedavno ćutke uživali u sladostima Nemačke, Engleske i, po svemu sudeći, Amerike. Ovde je bezuslovno reč o Poljskoj. O zemlji koja je nastala zahvaljujući SSSR, opstala zahvaljujući Rusiji, a sada sebi dozvoljava da preti i ukorava. Poljska će nestati isto tako brzo kako je i nastala ukoliko ne prestane da truje - napisao je Kadirov na Telegramu.

Takođe je naveo i da se istorija ponavlja, a da je cilj ruskog predsednika Vladimira Putina da to ne dopusti.

- Rusija veoma dobro zna šta je to nacionalizam i kakve su moguće posledice. Za nas je specijalna vojna operacija blagorodna misija koja će staviti tačku na to crnilo. Oslobodićemo Donbas i celu Ukrajinu od te gnusne pojave. Samo je pitanje vremena - zaključio je Kadirov.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

VOJSKA DNR U "AZOVSTALjU": Pogledajte izbliza ruševine čeličane i tajne podzemne prostorije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba