SLADOLED ILI PROPAST: Sedmogodišnjak automobilom krenuo po ledenu poslasticu (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 19:21

DEČAK (7) iz grada Midltauna u američkoj državi Ohajo odlučio je da ode na sladoled, ali umesto biciklom, uzeo je ključeve porodičnog automobila i njime krenuo ka obližnjoj benzinskoj pumpi kako bi kupio poslasticu.

СЛАДОЛЕД ИЛИ ПРОПАСТ: Седмогодишњак аутомобилом кренуо по ледену посластицу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/piksabej

Mali Danijel Vitenbah uzeo je ključeve automobila koji su bili okačeni na visokom mestu u garaži tako što se popeo na stolicu, seo u „kiju sportidž“, vezao pojas i uključio radio na najglasnije.

Iako je jedva dohvatao pedale automobila i jedva video preko komandne table, krenuo je po sladoled, ali kako baš i nije znao saobraćajna pravila, vozio je pogrešnim smerom bulevara sa četiri trake.

Ubrzo su vozači počeli da uspaničeno zovu policiju, govoreći da dete vozi automobil, navodi TV stanica WLWT.

Dok se dečak vozio, na snimcima kamere sa komandne table porodičnog automobila vidi se kako drugi vozači pokušavaju da ga zaustave. Jedan od njih pokušao je da razbije prozor i da zaustavi automobil, a dečak je vikao „Stani, to je auto moje mame“.

Drugi muškarac je krenuo prema automobilu koji je sporo išao, pokušavajući da ga zaustavi, ali je dečak skrenuo ulevo da ga izbegne i blago udario u parkirani džip, čime je njegovo putovanje bilo završeno.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna