BLINKEN I KOLONA: Razgovor šefova diplomatije SAD i Francuske razgovarali o NATO, Finskoj, Švedskoj, Ukrajini

Tanjug

22. 05. 2022. u 19:15

AMERIČKI državni sekretar Entoni Blinken i nova ministarka spoljnih poslova Francuske Katrin Kolona razgovarali su danas o NATO savezu, kao i tome kako najbolje podržati kandidature Finske i Švedske za prijem u alijansu, saopšteno je iz američkog Stejt departmenta.

БЛИНКЕН И КОЛОНА: Разговор шефова дипломатије САД и Француске разговарали о НАТО, Финској, Шведској, Украјини

Foto Tanjug/AP

Blinken i Kolona su se, takođe, složili oko važnosti nastavka podrške Ukrajini i "značajnih troškova" koje ima predsednik Rusije Vladimir Putin zbog invazije na Ukrajinu, naveo je portparol Stejt departmenta Ned Prajs u saopštenju, preneo je Rojters.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE SNIMKE RUSKOG MINISTARSTVA ODBRANE: Helikopteri u akciji u Ukrajini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)