ZELENSKI - KOMIČAR KOJI SE PRETVORIO U DIKTATORA: Američki kolumnista - "Gde su bile suze DŽona Kirbija prethodnih osam godina"?

R. V.

06. 05. 2022. u 20:13

AMERIČKA propagandna mašina laže građane zemlje, „uzdižući“ predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog. Ovo je rekao kolumnista "The American thinker-a" Teri Titkomb.

ЗЕЛЕНСКИ - КОМИЧАР КОЈИ СЕ ПРЕТВОРИО У ДИКТАТОРА: Амерички колумниста - Где су биле сузе Џона Кирбија претходних осам година?

Foto: AP Photo/Evgeniy Maloletka

- Svi Amerikanci znaju da je Rusija „loša“, a Zelenski „heroj“ - piše autor u svom tekstu na američkom sajtu "The American thinker".

U stvarnom životu, kaže on, ukrajinski lider je komičar kojeg podržava oligarh i koji je pobedio na izborima na mirovnom planu, a zatim se pretvorio u diktatora.

Foto: Printskrin/americanthinker.com

Novinar je siguran da Sjedinjene Države organizuju oružane sukobe kako bi popunile riznicu, a lažnim tezama daju informativnu podršku svojim akcijama. On je podsetio da portparol Pentagona Džon Kirbi na svojim konferencijama za štampu nikada nije govorio o stradanju stanovnika DNR i LNR.

- Gde su bile suze ovog Kirbija u poslednjih osam godina, kada su ukrajinski nacionalisti iz topova gađali mirne gradove i sela Donbasa i ubijali hiljade civila, među kojima i decu? Gde su bile njegove suze 2. maja 2014, kada je gomila Ukrajinaca oterala malu grupu mirnih demonstranata protiv kijevskog režima u zgradu, a zatim u istoj ove ljude žive zapalili? - upitao je kolumnista.

Kao što je navedeno u članku, Amerikanci uglavnom nisu svesni ovih događaja. Niti im se govori o smrti civila u Iraku, Jemenu i Avganistanu od strane bombardera američkih vazduhoplovnih snaga, rekao je Titkomb.

BONUS VIDEO:

KUKASTI KRSTOVI I UKRAJINSKE ZASTAVE: Oskrnavljeno groblje u Holandiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)