"VRATIO SAM SE": Velika objava Donalda Trampa (FOTO)

Novosti online

29. 04. 2022. u 09:49

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp u četvrtak se pridružio sopstvenoj društvenoj mreži "Istina" objavom kojom je podsetio na svoju čuvenu grešku u kucanju iz 2017. godine.

ВРАТИО САМ СЕ: Велика објава Доналда Трампа (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

- Vratio sam se! #COVFEFE- objavio je Tramp na društvenoj mreži "Istina", uz fotografiju ispred svog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.

Heštag "COVFEFE" odnosio se na jedan od njegovih izbrisanih tvitova od pre pet godina, u kojem je osudio medijsko izveštavanje o njegovoj administraciji.

- Uprkos stalnoj negativnoj štampi - napisao je Tramp u tvitu 30. maja 2017. koji je dobio više od 100.000 retvitova i 100.000 lajkova pre nego što je izbrisan.

Tramp je u ponedeljak za Foks njuz rekao da se neće vraćati na Tviter, uprkos tome što je Ilon Mask kupio ovu kompaniju i ponovo otvorio njegov nalog. Tramp je rekao da će, umesto toga, koristiti sopstvenu društvenu mrežu kao jedinu platformu za svoj glas, prenosi Foks njuz.

Tviter je u ponedeljak po podne objavio da je pristao da ga Mask kupi za 44 milijarde dolara.

- Ne idem na Tviter - rekao je Tramp za Foks njuz.

- Nadam se da će Ilon kupiti Tviter jer će ga poboljšati i on je dobar čovek, ali ja ću ostati na "Istini".

Trampova društvena mreža zvanično je pokrenuta prošlog meseca.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO - POSLEDICE UDARA TOČKE-U: Ukrajinci granatirali Herson - Rusi objavili snimak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)