OVO JE OMILJENI UNUK KRALJICE ELIZABETE: Činjenica koja je mnoge iznenadila (FOTO)

Novosti online

24. 04. 2022. u 14:54

OMILjENI unuk kraljice Elizabete II ipak nije princ Hari, uprkos njegovim izjavama da ima "poseban odnos" sa svojom bakom.

ОВО ЈЕ ОМИЉЕНИ УНУК КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ: Чињеница која је многе изненадила (ФОТО)

Foto: Profimedia

Kraljevski stručnjaci osudili su vojvodu od Saseksa nakon što su u američkom TV intervjuu otkrili detalje njegovog sastanka sa kraljicom. Hari je tvrdio da "štiti" kraljicu Elizabetu II. i rekao je da on i njegova baka "pričaju o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim".

Njegove izjave su bile široko kritikovane, a vojvoda je proglašen "arogantnim", njegove tvrdnje postale su "teška uvreda za celu kraljevsku porodicu, kraljevske lekare i sve pomoćnike oko njenog veličanstva", prenosi Dejli mejl. Međutim, kraljevski insajder je odgovorio na glasine da je Hari navodno kraljičin miljenik.

- Nije više zadovoljan traženjem posebnog statusa, sada izgleda da mitologizira svoj odnos sa svojom bakom - rekao je bliski izvor kraljevskoj porodici.

Naime, kraljičin miljenik je sin princeze Ane, Piter Filips, kraljičin prvi unuk, jedan je od kraljičinih najposebnijih unuka.

- Ona je oduvek bila bliska sa Piterom i divi se načinu na koji su se on i njegova sestra Zara ponašali kao unuci monarha, ali bez kraljevskih titula - rekao je drugi insajder iz kraljevske porodice za DM.

(Net.hr)

BONUS VIDEO - MATEMATIČKI PRECIZNO: Udar Iskandera na vojne objekte Oružanih snaga Ukrajine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)