JEDNA OD NAJVEĆIH ZAPLENA U EVROPI: Španska policija pronašla veliku količinu prepariranih životinja

Tanjug

10. 04. 2022. u 14:27

ŠPANSKA policija pronašla je veliku količinu prepariranih životinja, što je rezultat višemesečne istrage o krijumčarenju.

ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ ЗАПЛЕНА У ЕВРОПИ: Шпанска полиција пронашла велику количину препарираних животиња

Foto: pixabay

To je jedna od najvećih takvih zaplena u Evropi, navodi Rojters.

U velikom skladištu u Valensiji na 50.000 kvadrata pronađeno je više od 1.000 prepariranih životinja uključujući nosoroge, polarne medvede i slonove, lavove, leoparde, geparde, prenosi Rojters.

Među preparanim životinjama je više od 400 zaštićenih vrsta od kojih su neke ugrožene kao što su bengalski tigar ili ris.

Vlasnik skladišta nije uhapšen, ali je pod istragom za krijumčarenje i krivična dela protiv flore i faune, saopštila je policija.

Istražitelji procenjuju da je vrednost prepariranih životinja 29 miliona evra.

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOLC POSLE NAPADA NA IRAN: Pozivam na deeskalaciju sukoba u regionu Bliskog istoka