KRALJICA ELIZABETA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE PET MESECI: Prisustvovala je komemoraciji u čast njenog supruga princa Filipa

Tanjug

29. 03. 2022. u 13:10

BRITANSKA kraljica Elizabeta pridružila se članovima kraljevske porodice i drugim zvaničnicima na današnjoj komemoraciji u čast njenog supruga princa Filipa, saznaje Rojters od izvora iz Bakingemske palate.

КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ ПЕТ МЕСЕЦИ: Присуствовала је комеморацији у част њеног супруга принца Филипа

Foto: Tanjug

Skaj njuz prenosi kako je kraljica snimljena da ulazi u Vestminstersku opatiju zajedno sa svojim sinom princom Endrjuom, koristeći štap.

Komemoraciji između ostalih prisustvuju i princ Čarls i Kamila, zatim princ Vilijam i njegova supruga Kejt sa decom, kao i princeza Ana sa suprugom.

Foto: Tanjug

Kraljičino zdravlje je u fokusu otkako je prošlog oktobra provela noć u bolnici zbog neutvrđene bolesti, nakon čega joj je njen medicinski tim savetovao da se odmori, prenosi Rojters.

Kako je navedeno, ona se u februaru zarazila kovidom-19 i imala je blage simptome nalik prehladi i od tada je otkazala neke angažmane koji su podrazumevali lični kontakt.

Današnji događaj u Vestminsterskoj opatiji u Londonu organizuje se u znak zahvalnosti princu Filipu, koji je preminuo u 99. godini prošlog aprila, za njegov društveni doprinos, navodi Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna