KNEŽEVINA MONAKO IPAK BEZ RAZVODA? Albert pristao na uslove Šarlin, koja se pre dve nedelje vratila sa "oporavka" (FOTO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 21:04

OTKAKO se vratila u Monako pre petnaestak dana, princezu Šarlen niko niti vidi niti čuje.

КНЕЖЕВИНА МОНАКО ИПАК БЕЗ РАЗВОДА? Алберт пристао на услове Шарлин, која се пре две недеље вратила са опоравка (ФОТО)

Foto: EPA

Spekuliše se da je svom suprugu, princu Albertu, postavila uslove da ostane u braku, koje on prihvata, jer razvod ne bi ni jednom od njih dvoje odgovarao. Princeza je kod kuće od 12.marta, ali je njen povratak prošao tiho i neopaženo, uz šturo saopštenje Kneževske palate i bez ikakvih fotografija. Mir se nije vratio.

Razvod, u ovom trenutku, ne bi bio zgodan ni za jednog od njih, a Šarlen bi rizikovala da izgubi starateljstvo nad decom, pišu mediji. Dakle, bolja opcija je razdvojen život u Kneževini. Za sada između 44-godišnje bivše južnoafričke plivačice i princa Alberta Drugog, koji su u braku 11 godina, vlada zatišje pred buru.

O razvodu se šuška odavno a, da bi se to izbeglo, spekuliše se da je Šarlen postavila svoje uslove za ostanak u braku. NJen oporavak sad je pri kraju i odlučila je da svoj odnos sa mužem postavi na druge osnove, čineći sve da izbegne mogući razvod, kao najgoru noćnu moru.

- Prvi put je Šarlen izgovorila reč razvod - navodi izvor lista Voasi. -Za Alberta je to nezamislivo. Spreman je na sve da ne dođe do te tačke.

Foto: AP

Kako prenosi magazin, Šarlen je svom mužu postavila samo jedan suštinski uslov za izbegavanje razvoda, a to je da više ne živi u Palati Grimaldi. Za nju je to samo „mesto loših uspomena“. Princeza bi za svoju rezidenciju izabrala Rok Ažel, gde izgleda već boravi. Ukratko, ona bi želela da taj zamak s pogledom na more, koji je princ Renije kupio 1957. postane njen konačan dom.

NJeno dvoje dece, sedmogodišnji blizanci Žak i Gabrijela, takođe bi trebalo da žive sa njom. U slučaju razvoda, međutim, Šarlen bi mogla da izgubi starateljstvo nad decom, pa je sporazum i u njenom najboljem interesu.

Kako je novinar Bertrand Dekers, stručnjak za monegašku kneževsku porodicu, objasnio u Klouzeru, „u mesecima kada je Šarlen bila u Južnoj Africi, kraljevska kuća je jasno stavila do znanja svetu da blizanci pripadaju Kneževini. Ako bi odlučila da se razvede i napusti Monako, morala bi to da uradi bez svoje dece“. A to je za nju nezamislivo.

BONUS VIDEO - ROĐENA KAO PRINCEZA, UMRLA KAO SKROMNA ŽENA: Srpska kraljica Marija je nekada bila uzor narodu

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LJUBAV KOJA TRAJE SKORO DVE DECENIJE: Lepa supruga glumca Nenada Okanovića (FOTO)