NASTAVLJENA POTRAGA ZA PREŽIVELIMA: Istraga o padu aviona otežana, još nema jasne procene uzroka nesreće u Kini

Tanjug

22. 03. 2022. u 15:53

ISTARAGA o padu aviona kineske avio-kompanije China Eastern Airlines suočava se sa mnogo poteškoća zbog teškog oštećenja letelice, izjavio je danas zvaničnik kineskog regulatornog tela za avijaciju.

НАСТАВЉЕНА ПОТРАГА ЗА ПРЕЖИВЕЛИМА: Истрага о паду авиона отежана, још нема јасне процене узрока несреће у Кини

Foto: AP

Na osnovu trenutno dostupnih informacija, vlasti nemaju jasnu procenu uzroka nesreće koja se desila u ponedeljak, rekao je direktor za bezbednost u vazduhoplovstvu u Upravi za civilno vazduhoplovstvo Kine Džu Tao, prenosi Rojters.

Nakon pada aviona u kojem su bile 132 osobe nisu pronađeni preživeli, a potraga je nastavljena i danas, javila je ranije danas kineska državna televizija ČTV.

Avion u kojem su bila 132 putnika i člana posade koji je leteo iz grada Kunminga u zapadnoj provinciji Junan za industrijski centar Guangdžou na istočnoj obali zemlje, srušio se juče u blizini grada Vudžoua.

Uzrok pada aviona starog šest godina nije poznat.

BONUS VIDEO: JEZIV PRIZOR POSLE PADA BOINGA U KINI: Mesto nesreće u plamenu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BRISEL SE IGRA VATROM: Orban - Zapad na korak od slanja vojnika u Ukrajinu