TELA POGINULIH RAZBACANA PO ULICI: Snimci užasa iz centra Donjecka - prebrojavaju se mrtvi, ima i dece (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti onlajn/M.Stevanović

14. 03. 2022. u 10:51

NAJMANjE 20 ljudi je poginulo, a još devet je povređeno u udaru ukrajinske vojske u centar Donjecka raketom Točka-U, saopštio je štab teritorijalne odbrane Donjecke Narodne Republike (DNR).

ТЕЛА ПОГИНУЛИХ РАЗБАЦАНА ПО УЛИЦИ: Снимци ужаса из центра Доњецка - пребројавају се мртви, има и деце (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Prinscreen/Tvitter

- Prema preliminarnim podacima, u centru Donjecka, na mestu pada delova rakete Točka-U, poginulo je 20 ljudi, a 9 je povređeno. Informacije se dopunjuju - navodi se u poruci štaba na Telegram kanalu.

Spasioci rade na mestu pada delova rakete Točka-U u Donjecku, nastradalima se pruža neophodna medicinska pomoć, prenosi Izvestja.ru. 

Prema preliminarnim podacima, projektil je oboren.

Zamenik načelnika Odeljenja narodne milicije Donjecke Narodne Republike (DNR) Eduard Basurin rekao je ranije da su Oružane snage Ukrajine (AFU) pojačale granatiranje stambenih naselja u Donjecku, a napadnute su i električne mreže i transformatori.

Prema informacijama koje se dele na društvenim mrežama, među poginulima ima i dece. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije