RUSKA CENTRALNA BANKA: Transfer novca iz inostranstva samo u rubljama

Novosti online

12. 03. 2022. u 13:49

RUSIMA koji primaju novac transferom iz stranih banaka on će gotovinski biti isplaćivan samo u rubljama, saopštila je danas Ruska centralna banka.

РУСКА ЦЕНТРАЛНА БАНКА: Трансфер новца из иностранства само у рубљама

Foto: Arhiva

Nova privremena mera stupa na snagu danas, preneo je Rojters.

Ne navodi se, međutim, do kada će se ta mera primenjivati. Ruska centralna banka je prethodno u utorak saopštila da do 9. septembra banke ne mogu da prodaju građanima stranu valutu.

BONUS VIDEO: Z KOLONA: Ruski tenkovi iz pravca Donjecka ulaze u Mariupolj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKRAJINA OBORILA RUSKI BOMBARDER: Oglasio se komandant ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva