BORBENOST NA NEVIĐENOM NIVOU, VIDEĆETE REZULTATE: Kadirov odgovorio na ukrajinske laži - "Takve nitkove su nekada streljali!"

Novosti online

01. 03. 2022. u 17:01

PREDSEDNIK Čečenije Ramzan Kadirov oglasio se na svom Telegram kanalu kako bi raskrinkao laži koje šire ukrajinski nacionalisti, ali je najavio i nove, oštrije akcije u Ukrajini.

БОРБЕНОСТ НА НЕВИЂЕНОМ НИВОУ, ВИДЕЋЕТЕ РЕЗУЛТАТЕ: Кадиров одговорио на украјинске лажи - Такве ниткове су некада стрељали!

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Ukrajinski nacionalisti šire dezinformacije da će navodno porodicama poginulih ruskih vojnika biti isplaćeno po 11.000 rubalja. Stalno sam u kontaktu sa Ministarstvom odbrane Ruske Federacije i lično sam razgovarao sa ministrom. Poruke o 11 hiljada rubalja su lažne informacije. U stvari, u regionima će porodice poginulih boraca dobiti milion rubalja od Ministarstva odbrane, a više od milion rubalja će dobiti iz saveznog budžeta - napisao je Kadirov.

On kaže da beskrupulozne laži šire potpuni ološi, i da se iznos od 11.000 rubalja odnosi na povećane beneficije za negu dece koje se dodeljuju porodicama ruskih regruta tokom službe.

- Nikada ne zaboravljamo naše heroje i nikada ne ostavljamo njihove porodice na cedilu. Ne slušajte provokatore. Takve nitkove i smutljivce nekada su streljali. I tako je i trebalo - istakao je Kadirov, i zaključio:

- U svim specijalnim operacijama ima žrtava. Ali mi se borimo za bezbednost naroda i države. Istina je na našoj strani. Naša borbenost je na neviđeno visokom nivou. Svi naši momci su odlično raspoloženi. Uskoro ćete videti rezultate!

Podsetimo, Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine. Predsednik Rusije Vladimir Putin je u televizijskom obraćanju Rusima rekao da okolnosti "zahtevaju odlučnu i hitnu akciju" i da su se narodne republike Donbasa obratile Rusiji sa zahtevom za pomoć.

Prema rečima ruskog lidera, sva odgovornost za krvoproliće biće na savesti vladajućeg režima u Ukrajini. On je pozvao ukrajinsku vojsku da ne poštuje zločinačka naređenja ukrajinskih vlasti, da položi oružje i ode kući.

BONUS GALERIJA: Ruska vojska

BONUS VIDEO: MOLITVA ISPRED PRAVOSLAVNE CRKVE U UKRAJINI: Čečenski vojnici mole se u Hersonu (VIDEO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELELI DA NAPRAVE DOBRU FOTOGRAFIJU, PA OTIŠLI U SMRT: Mladići pali sa litice, nesreća šokirala sve