ŠOK PRIZOR: Mislili su da su upravo sahranili čoveka, a onda ih je vratima sačekao upravo on

Novosti onlajn

30. 12. 2021. u 22:41

Porodica iz Meksika preživela je potpuni šok kada se, kao na filmu, na vratima pojavio član kojeg su upravo sahranili.

ШОК ПРИЗОР: Мислили су да су управо сахранили човека, а онда их је вратима сачекао управо он

Foto: Depositphotos

Naime, 62-godišnji Lorensio Armendariz se pojavio na kućnom pragu, a njegova porodica je ostala u šoku, jer su mislili da su ga upravo sahranili.

Lorensio je radio daleko od svoje kuće, a onda mu se najednom izgubio svaki trag. Porodica je obavestila policiju, koja je pronašla telo muškarca.

Međutim, nadležne službe su napravile veliki propust. Umesto da utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, oni su kontaktirali Lorensijevu porodicu.

Pošto su našli telo u blizini mesta gde je on radio, policija je bez ikakvih postupaka konstatovala da je to osoba za kojom su tragali. Ipak, osoba čije su telo našli je imala slične karakteristike.

Porodica je na pokojniku primetila neke razlike, ali su utučene članove Lorensijeve porodice ubedili da je to sasvim normalno. Armendarizova porodica je organizovala sahranu 21. decembra, a samo sat kasnije na kućnim vratima se on pojavio

- Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući - rekao je Lorensio.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRUŠIO SE RUSKI STRATEŠKI BOMBARDER: Pao nakon borbenog zadatka u Ukrajini, oglasilo se i ministarstvo