LUKAŠENKO ZAHVALAN PUTINU: To što radite je izuzetno važno za Minsk

Novosti online

29. 12. 2021. u 20:28

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko zahvalio je ruskom kolegi Vladimiru Putinu na podršci Belorusiji u vezi sa spoljnim pritiskom na tu državu.

ЛУКАШЕНКО ЗАХВАЛАН ПУТИНУ: То што радите је изузетно важно за Минск

Foto: Kremlin.ru

Lukašenko je objasnio da se ne radi o laskanju.

On je naglasio da se radi o postupcima ruskog lidera, koji daje uputstva vladi, bankama ili određenim ljudima, a oni pomažu beloruskoj državi. To je izuzetno važno za Minsk, koji se našao u teškoj situaciji zbog politike sankcija, primetio je predsednik Belorusije.

- Naravno, znate kakva je situacija u Belorusiji. Veoma sam zahvalan vama, vama lično, pre svega, za ono što ste učinili za Belorusiju i za podršku koju nam pružate. Ne želim da vam laskam - rekao je Lukašenko.

Sastanak koji su održali Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko trajao je više od tri sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja