PUTIN I BAJDEN SE ŠALILI TOKOM RAZGOVORA: Pomoćnik ruskog predsednika o razgovorima dva lidera

Tanjug

08. 12. 2021. u 07:17

RAZGOVOR između ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Džoa Bajdena, koji su vodili juče, bio je poslovan, ali su se čule i šale i duhovite opaske, rekao je novinarima pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

ПУТИН И БАЈДЕН СЕ ШАЛИЛИ ТОКОМ РАЗГОВОРА: Помоћник руског председника о разговорима два лидера

Foto: EPA

- Razgovor je trajao dva sata, zabeležili smo vreme. Predsednici su razgovarali tačno dva sata u formatu zatvorene video-konferencije - izjavio je Ušakov, a prenosi ruska agencija TASS.

- Razgovor je bio prilično otvoren i poslovan, ali istovremeno je bilo šala i razmene duhovitih komentara. To je bio normalan razgovor između dvojice ozbiljnih lidera kada se diskutuje o ozbiljnim pitanjima i kada se pokreću osetljive teme - izjavio je pomoćnik ruskog predsednika.

Prema njegovim rečima, lideri SAD i Rusije su napravili "nekoliko šala", dodajući da "mudri ljudi" znaju kako da od duge fraze ili ideje naprave kratku, pretvarajući je u šalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)