VELIKA PROMENA NA ČELU TVITERA: Povlači se generalni direktor kompanije

Novosti online

29. 11. 2021. u 17:27

DžEK Dorsi se povlači sa mesta generalnog direktora Tvitera, kompanije koju je suosnivao 2006. godine, a zameniće ga Parag Agraval, saopštili su Dorsi i platforma Tviter.

ВЕЛИКА ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ТВИТЕРА: Повлачи се генерални директор компаније

Arhiva Novosti

Smenu Dorsija je još 2020. godine zatražila kompanija Eliot Manadžement, akcionar Tvitera koji imenuje tri direktora u upravnom odboru, još pre nego što je kupila paket akcija vredan dve milijarde dolara.

Dorsi je takođe i izvršni direktor digitalne platforme za onlajn plaćanje Skver, pa je investitor postavio pitanje da li bi Dorsi sam trebalo da vodi obe kompanije.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...