AMERIČKI "POSEJDON" KRUŽI IZNAD MOSKVE: Pogledajte kadrove iz "uzavrelog" Crnog mora (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2021. u 08:27

RUSKA Crnomorska flota kontroliše akcije američkih brodova u Crnom moru – televizija „Zvezda“ objavila je snimke sa raketne krstarice "Moskva" koja prati strane brodove.

АМЕРИЧКИ ПОСЕЈДОН КРУЖИ ИЗНАД МОСКВЕ: Погледајте кадрове из узаврелог Црног мора (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/TV Zvezda

- U ovom momentu iznad raketne krstarice 'Moskva' proleće patrolni aviona 'Posejdon'. Već je napravio nekoliko krugova. U daljini se nalazi čitav odred američkih i drugih brodova koji su se nedavno pridružili toj grupi - javlja reporter "Zvezde" Aleksej Koškin koji je boravio na ruskoj krstarici.

Takođe je imao priliku da preko ekrana ruske krstarice prati američki brod „Maunt Vitni“ koji se nalazi u daljini.

- Na tom brodu nalazi se čitav komandni štab Šeste flote američke Ratne mornarice koji je odgovora za Atlantik, Sredozemno i Crno more. Ovaj video-signal stiže na krstaricu sa fregate 'Admiral Esen' koji stalno prati grupu američkih brodova - ističe reporter.

Ranije je Ministarstvo odbrane saopštilo da su ruski radari za dan detektovali šest letova izviđačkih aviona NATO-a u vazdušnom prostoru iznad Crnog mora. Takođe je naglašeno da se razarač "Porter", komandni brod "Maunt Vitni" i tanker „Džon Lenthol“ američke Ratne mornarice nalaze u jugozapadnom delu Crnog mora i da nastavljaju da se kreću ka zapadu. Akcije američkih brodova kontroliše ruska Crnomorska flota: raketna krstarica "Moskva", fregata "Admiral Esen" i patrolni brod „Pavel Deržavin“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere