GLADNA PORODICA PRODALA BEBU ZA 500 DOLARA: "Ja sam to morao da uradim - ne znam šta će misliti o tome jednog dana"

Tanjug

25. 10. 2021. u 20:06

AVGANISTAN se suočava sa velikom humanitarnom krizom, a jednu bebu je porodica prodala za 500 dolara kako bi preživela, javlja Bi-Bi-Si.

ГЛАДНА ПОРОДИЦА ПРОДАЛА БЕБУ ЗА 500 ДОЛАРА: Ја сам то морао да урадим - не знам шта ће мислити о томе једног дана

GLAD Polovina Avganistanaca nema novca ni za hranu, Foto AP

U video prilogu britanskog javnog servisa prikazuje se snimak porodice, koja je insistirala na anonimnosti, otkrivši da je prodala bebu neimenovanom muškarcu i da će dete napustiti svoj dom kada bude prohodalo.

- Volela bih da nisam to morala da uradim, to je moja ćerka - izjavila je majka.

Njen suprug je sakupljao sekundarne sirovine, ali je sada ostao i bez tih prihoda.

- Nemamo brašno, nemamo ulje. Moja ćerka ne zna kakva će joj biti budućnost. Ne znam šta će misliti jednog dana o ovome. Ali, morao sam to da uradim - rekao je otac.

Porodici, koja ima još dece, taj novac će biti dovoljan da preživi nekoliko meseci.

Muškarac koji je kupio dete dao je više od polovine novca unapred, a porodici je rečeno da će se, kad poraste, devojka udati za njegovog sina, navodi Bi-Bi-Si.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

BEBU PREBACUJU PREKO ŽIČANE OGRADE: Snimak nastao na aerodromu u Kabulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)