BICIKLISTI NIJE BILO SPASA: Starija žena tri puta pegazila muškarca

Novosti online

21. 10. 2021. u 18:59

BICIKLISTA, kojeg je isto vozilo pregazilo više puta, preminuo je od posledica povreda, saopštila je američka policija.

БИЦИКЛИСТИ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Старија жена три пута пегазила мушкарца

Foto: Depositphotos

Varen Jošio Vatanabe (62) udaren 20. septembra je dok je vozio svoje biciklo u gradu Roj u Juti, a na njega je naletelo vozilo koje je izlazilo sa parkinga. Vozač (77) je potom krenuo u rikverc, a onda je ponovo krenuo napred i još jednom pregazio čoveka. Potom je vozač ponovio isti manevar i točkovima prešao preko Varena, koji je ležao na putu.

Američki mediji prenose da je za volanom automobila bila žena.

Ona je, tek nakon što je shvatila da čovek leži na zemlji, pozvala pomoć.

Nesrećni biciklista zadobio je teške telesne povrede. U nesreći mu je slomljeno 14 rebara, oštećeni su mu bureg i jetra i nije mogao samostalno da diše.

Vatanabe je preminuo pet dana kasnije od zadobijenih povreda, a stravičnu nesreću snimile su sigurnosne kamere obližnjeg restorana. Veruje se da starije gospođa nije namerno udaril Vatanabea, već je verovala da je udarila u neki predmet, pa je uporno pokušavala da ga zaobiđe.

Još nije doneta odluka da li će protiv gospođe biti podignuta optužnica.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: AUTO ULETEO U DEČJI PARK: Povređeno dete u Mirijevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)