SKANDINAVCI SKIDAJU MASKE: U avionima između Danske, Švedske i Norveške nije potrebna zaštita

D. D. S.

18. 10. 2021. u 14:25

EPIDEMIOLOŠKA situacija u Skandinaviji se, zahvaljujući visokoj stopi vakcinacije, proteklih nedelja jasno poboljšala, pa putnici Norveške, Švedske i Danske mogu od danas da putuju avionom bez obaveze nošenja zaštitinih maski. Avio-kompanije Skandinavijen erlajns (SAS), Norvežijen, Videre i Flajr dogovorile su se da ukinu obavezu nošenja maski za putovanje između Danske, Norveške i Švedske.

СКАНДИНАВЦИ СКИДАЈУ МАСКЕ: У авионима између Данске, Шведске и Норвешке није потребна заштита

Foto: S.BABOVIĆ

Za putovanje u druge zemlje, van Skandinavije, i dalje je na snazi obaveza nošenja maski u avionu. U Švedskoj su od 29. septembra ukinuta skoro sva korona ograničenja, a u Danskoj je početkom septembra ukinuta obaveza sertifikata, a od 1. oktobra ukinuta su sva epidemiološka ograničenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično