PUCNJAVA U HJUSTONU: U napadu na policajace jedan poginuo, dva ranjena

Tanjug

16. 10. 2021. u 15:39

NA trojicu policajca pucano je rano jutros dok su odrađivali dodatnu smenu u baru u Hjustonu, pri čemu je jedan od njih poginuo, a dvojica su ranjena, saopštile su vlasti u Teksasu.

ПУЦЊАВА У ХЈУСТОНУ: У нападу на полицајаце један погинуо, два рањена

Foto: Printskrin

Vlasti su privele jednu osobu, ali i dalje tragaju za muškom osobom za koju se veruje da je pucao, rekao je novinarima izvršni pomoćnik šefa policije u Hjustonu Džajms Džons, preneo je AP.

Policajci iz okruga Heris radili su u baru Nord Laundž 45 i reagovali su na problem ispred bara oko 2:15 ujutro, rekao je Džons.

Dok su pokušavali da uhapse jednu osobu, druga osoba sa puškom je pucala na njih, kazao je Džons pozivaući se na preliminarne informacije sa lica mesta.

Jedan policajac je pogođen u leđa, a drugi u nogu, rekao je Mark Herman, policajac okruga Heris 4 i dodao da je treći policajac proglašen mrtvim u bolnici.

Nije jasno da li su poslanici uzvratili vatru, rekao je Džons.

On je dodao da policija u Hjustonu još vodi istragu, ali da vlasti veruju da je u pitanju možda bila pljačka koju su policajci zaustavili.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni