UBIO SUPRUGU KOBROM: Indijcu Soraju Kumaru dve doživotne kazne zatvora

D. D. S.

14. 10. 2021. u 14:31

INDIJAC Soraj Kumar (28) proglašen je krivim za ubistvo supruge ujedom kobre dok je spavala i dobio je kaznu dvostrukog doživotnog zatvora.

УБИО СУПРУГУ КОБРОМ: Индијцу Сорају Кумару две доживотне казне затвора

Foto: Piksabej

Uhapšen je u svojoj kući u južnoj državi Kerali pošto mu je supruga umrla od ujeda zmije.

Žena je doživela smrtonosni ujed u maju 2020, dok je bila na lečenju od ujeda zmije samo nekoliko nedelja ranije, što je izazvalo sumnje u njenoj porodici koja je tvrdila da ih je njen suprug maltretirao zbog miraza.

Istrage su pokazale da Kumar stoji iza oba pokušaja - skovao je plan koji uključuje iznajmljivanje zmija i pretraživao je internet o njihovim ujedima. Sud u okrugu Kolam je proglasio Kumara krivim za ubistvo i trovanje supruge (25), kao i za raniji pokušaj ubistva pomoću druge zmije otrovnice. Sudija Manoj nije, međutim, prihvatio zahtev tužilaštva za smrtnom kaznom s obzirom na njegovu dob i mogućnost reforme.

Indijski vrhovni sud nedavno je upozorio na trend ubistava ujedima zmija u predmetu u kojem je odbio jemstvo za ženu i njenog ljubavnika optuženih da su koristili kobru da ubiju njenu svekrvu u severnoj državi Rajasthan 2019. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)