LIDERI SAD, Velika Britanija i Australija sklopili su najveći bezbednosni pakt od Drugog svetskog rata (AUKUS) u azijsko-pacifičkom regionu.

buki

17.09.2021. 10:08

Kina nikoga ne napada i ugrožava samo napumpani američki dolar. Da li je moguće da su političari svih ovih država slepi i pristaju na saradnju sa najvećim svetskim lopovima i teroristima? Verovatno nisu slepi, nego debelo podmićeni novonaštampanom američkom valutom.

sasa

17.09.2021. 14:30

cemu se nada Indija Japan Koreja Vijetnam ,itd i u krajnjem Australija (nemilosrdno se kruna oslobadjala nepozeljnih pojedinaca grupa inaroda) !?? Atomskim bombama, novom ponizavajucem polozaju roba (kako su tretirani ranije) ili novim genocidom koji su dozeiveli od engleza i amerikanaca ?

Joks

17.09.2021. 18:47

Francuski ministar ima selektivno pamcenje, prvi noz u ledja je Francuska uradila sa Mistralima,. 2 Broda koja nisu isporucena Rusima, zbog kao on tumaci ruske okupacije, mada je bio referendum, ali on to ne priznaje a priznaje Kosovo bez referenduma, Naj bolje da se vrati u Bretagnu i nek se okupira oko stada Svinja ili krava mislim da ce tako biti korisniji.