POŽARI SU NAPAD NA TURSKU? Erdogan izneo stravičnu sumnju!

Novosti online

31. 07. 2021. u 20:17 >> 20:28

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan je rekao da vlasti nisu isključile mogućnost da je neko namerno zapalio šume.

ПОЖАРИ СУ НАПАД НА ТУРСКУ? Ердоган изнео стравичну сумњу!

Foto: Turkish Presidency via AP, File

U požaru su već poginule četiri osobe, a povređeno je više od 150 ljudi, što je takođe dovelo do nekoliko evakuacija u odmaralištima.

Turski predsednik saopštio je da je uhapšena osoba osumnjičena za paljenje šuma na jugozapadu zemlje.

On nije otkrio ime ili motive osumnjičenog, ali je rekao da se sumnja da je osoba povezana sa požarom u blizini grada Milas u provinciji Mugla.

Navodni piroman priveden je u Manavgatu u Turskoj.

Policija je morala da obezbeđuje privedenog kojem je pretio linč od strane meštana.

- Temeljno istražujemo uzroke požara. Ako postoje takvi izdajnici koji mogu da zapale svoju domovinu, suočiće se sa strogom kaznom - rekao je Erdogan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

STRANI PLAĆENICI ZA KOMANDAMA UKRAJINSKIH F-16? Rusi uništavaju aerodrome na kojima bi mogli biti bazirani aamerički lovci (VIDEO)