MAKRON IZAZVAO LAVINU SMEHA: Priredili mu tradicionalnu dobrodošlicu na Tahitiju - evo šta se krije iza urnebesne fotografije (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2021. u 16:37

FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron posetio je u nedelju Tahiti na turneji po bivšim kolonijama u Pacifiku.

МАКРОН ИЗАЗВАО ЛАВИНУ СМЕХА: Приредили му традиционалну добродошлицу на Тахитију - ево шта се крије иза урнебесне фотографије (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tviter/@NTarnopolsky

Po dolasku u glavni grad Tahitija Makrona su dočekali sa orerom, koji simbolizuje tradicionalnog čuvara polinezijske kulture.

Makron je u jednom trenutku bio  prekriven cvetnim vencima, što je izazvalo šaljive reakcije na društvenim mrežama.

Ipak, fotografija na kojoj je od kolena do grla prekriven vencima je rezultat manipulacije u fotošopu, što su mnogi oštrooki korisnici tvitera brzo primetili.

Prava fotografija posete predsednika Makrona/Foto: Printscreen/Euronews

U fokusu posete su bile klimatske promene, rastući uticaj Kine u pacifičkom regionu i nasleće francuskih nuklearnih testova u tom delu sveta, koji su i dalje izvor dubokog nezadovoljstva lokalnog stanovništva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Novi PVO sistemi stižu u Ukrajinu?; Rusi poboljšali položaje na kupjanskom i donjeckom pravcu (FOTO)