UŽAS KOD TUZLE: Dečaci silovali vršnjaka zbog izazova na Tik toku?

Novosti online

06. 12. 2022. u 12:18

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog kantona, više dečaka silovalo je svog vršnjaka.

УЖАС КОД ТУЗЛЕ: Дечаци силовали вршњака због изазова на Тик току?

Ilustracija

Ovaj užasan slučaj je prijavljen i policiji.

 - U vezi sa vašim upitom, obaveštavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona preduzimaju potrebne mere i radnje u vezi sa događajem koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici. S obzirom na osetljivost istrage i zaštitu maloletnih lica/dece – aktera navedenog događaja, nismo u mogućnosti iznositi više informacija - rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je reč o Tik tok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole, a sve je snimano mobilnim telefonima.

(avaz.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)