TRAGEDIJA: Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva

Novosti online

05. 12. 2022. u 15:24

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, poreklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

ТРАГЕДИЈА: Популарна инфлуенсерка и шминкерка Маја Миа пронађена мртва

Instagram/Printscreen

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

Vest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com.

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gde je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru, ljubavi moja."

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izveštaji kažu da je živela u Južnoj Africi pre smrti.

 

Međutim, još uvek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Severnoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

 

U objavama koje je takođe podelila, ona je navela da se raduje produbljivanju saradnje između svoje dve domovine, Severne Makedonije i Južne Afrike, navodi "Večer".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)