SRPSKI KOŠARKAŠ I NJEGOV BRAT IZAZVALI INCIDENT? Kninska policija ispituje povređivanje oca i sina, policajca i vojnika

J. KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

09. 08. 2022. u 21:33

KNINSKA policija istražuje slučaj koji se dogodio u ponedeljak, kada su navodno košarkaš čačanskog ”Borca” Saša Lekić i njegov brat, na putu od Šibenika do Knin,a prvo udarili jednu devojku, a nakon toga i njenog oca i brata.

СРПСКИ КОШАРКАШ И ЊЕГОВ БРАТ ИЗАЗВАЛИ ИНЦИДЕНТ? Книнска полиција испитује повређивање оца и сина, полицајца и војника

Foto: Arhiva VN

Za sada detalji ovog incidenta cure na kapaljku, a oglasio se i kninski župan Marko Jelić koji kaže da treba pričekati policijski izveštaj i ne stvarati atmosferu koja može pogoršati međunacionalne odnose u tom kraju.

Po pisanju zagrebačkog ”Jutarnjeg lista” sve je počelo sa nesporazumom u saobraćaju, kada su iz "audija" beogradskih registracija devojkama pokazali ‘tri prsta’, a one uzvratile ‘srednjim prstom’. Nakon toga su navodno putnici izašli iz automobila, ošamarili jednu devojku i oštetili retrovizor na vozilu.Ubrzo posle incidenta su devojčin otac i brat krenuli u potragu za beogradskim autom.

Otac devojaka je aktivni policajac, a brat vojna osoba i kada su našli "audi" došlo je do sukoba. Brat devojaka dobio je letvom udarac u glavu, a povređen je i otac. Policija je došla ne mesto incidenta, ali dalje nije u potpunosti jasno što se dogodilo.

Meštani kažu da incident ne treba gledati kao međunacionalni sukob, već sukob u saobraćaju, a državno tužilaštvo uskoro bi trebalo da se oglasi o detaljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa