NASILNICI U PULI PRETUKLI RIJEČKE MATURANTE: Tinejdžeri dobili teške batine bez ikakvog povoda

Srna

29. 05. 2022. u 08:45

Grupa nasilnika pretukla je u Puli 15 riječkih maturanata, prenose hrvatski mediji. Maturanti Elektrotehničke škole su iz Rijeke otišli na trodnevni izlet u Pulu radi proslave kraja srednje škole, a pretučeni su protekle noći, iako, kako se navodi, nisu dali nikakvog povoda za to.

НАСИЛНИЦИ У ПУЛИ ПРЕТУКЛИ РИЈЕЧКЕ МАТУРАНТЕ: Тинејџери добили тешке батине без икаквог повода

FOTO: Arhiva novosti

Iz Policijske uprave istarske navode da su u noći s petka na subotu oko 1.30 časova primili dojavu da više lica narušava javni red i mir u Ulici Riva te da u događaju niko nije zatražio lekarsku pomoć.

Međutim, "Novi list" piše da jedan od roditelja tvrdi da su zatražili pomoć na hitnom odeljenju Puske bolnice, gdje su satima čekali na obradu jer je težina povreda vrlo ozbiljna.

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić se izvinio zbog napada.

- Opet se moram izvinjavati zbog grupe mladića koji su svoje frustracije iskazali na ovoj deci. Ne znam do kada i kako. Žao mi je kao gradonačelniku grada u koji ljudi dolaze živeti i ostati. U gradu u kojem je svako dobrodošao, sada već niz ovakvih sukoba, naveo je on.

On je dodao da od policije očekuje da privede sve te huligane, te najavio da će sledeće sedmice sazvati Savjet za prevcenciju kriminaliteta. 

BONUS VIDEO: SPOMENIK LUTALICI: Pas koga su svi voleli bio je zaštitnik i mačaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a