NEMILOSRDNI POLITIČKI RAT U HRVATSKOJ: HDZ optužuje - Milanović je korumpiran, ima li to veze sa putem u Albaniju

J. KERBLER, od stalnog dopisnika “Novosti” - ZAGREB

01. 02. 2022. u 21:53

NAKON što je hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio da vlada treba da padne, usledila je kanonada optužbi iz vladajućeg HDZ-a na njegov račun.

НЕМИЛОСРДНИ ПОЛИТИЧКИ РАТ У ХРВАТСКОЈ: ХДЗ оптужује - Милановић је корумпиран, има ли то везе са путем у Албанију

Predsednik i premijer Hrvatske

- Sa svima svađa državu, danas sa britanskim ministrom odbrane, juče sa prozivanjem Austrije za fašizam, pa sa Mađarskom.

Visoki zvaničnik HDZ-a Ante Sanader tvrdi da Milanović sprovodi politički udar na vladu i javno se zapitao da li je šef države korumpiran.

- One konsultantske usluge od dva miliona kuna, da li je to bila korupcija? Je li to sa onim putom u Albanijom bio okidač – zapitao se Sanader.

U više navrata iz HDZ su do sada stizale tvrdnje da je Milanović bio u Albaniji kako bi dogovorio konsultanske usluge, ali nikada do sada nisu javno objavljeni detalji tog navodno dogovorenog posla.

U politički rat u Hrvatskoj uključio se i bivši hrvatski predsednik Stipe Mesić, koji je za Jutarnji list rekao da je dobio pismo od Plenkovićevog oca, inače profesora u Mariboru, u kojem pita ”zašto se nalaziš sa Milanovićem, a ne sa mojim sinom”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

FILMSKA PLJAČKA: Lopov upao u kuću, napao staricu i ukrao nekoliko stotina evra