ĆERKA I MAJKA PRONAĐENE SPALJENE U KREVETU U TETOVU: Prepoznali ih po ogrlici, ležale jedna do druge (FOTO+VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2021. u 21:34

STRAVIČAN požar u montažnoj kovid bolnici u Tetovu odneo je sinoć čak 14 života, a među žrtvama su bile i majka i ćerka čija su ugljenisana tela jedno do drugog pronašli članovi EBR-a koji su učestvovali u gašenju požara.

ЋЕРКА И МАЈКА ПРОНАЂЕНЕ СПАЉЕНЕ У КРЕВЕТУ У ТЕТОВУ: Препознали их по огрлици, лежале једна до друге (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP photo

Sa jednim od članova EBR-a koji je prvi ugledao jeziv prizor razgovarala je reporterka "Dojče Velea" Arbnora Mehmeti.

- Ćerku i majku smo pronašli spaljene u krevetu jednu do druge. Pošto su tela potpuno izgorela, primetili smo po kosi i ogrlici da se radi o mladoj devojci i njenoj majci. Kada smo uzimali tela, pazio sam da ne izgubim devojčinu ogrlicu, kako bi je porodica zapamtila - rekao član EBR-a.

Prepoznavanje tela poginulih u jezivom požaru biće veoma teško.

- Sva tela su spaljena, a jedino što nije ostalo spaljeno u njihovim telima bili su aparati za disanje - istakao je član EBR -a kako je prenela na "Fejsbuku" Mehmeti.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:  Potresna izjava majke Jovane Petković: Presuda je skandalozna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja