DO 10 SATI PRIJAVILO SE 32.000 PENZIONERA: Veliko interesovanje za penzionerske kartice (FOTO)

Tanjug

15. 03. 2023. u 13:26

DO 10 sati jutros se za penzionerske kartice prijavilo 32.000 građana, a u prvih pet minuta posle ponoći, kada je onlajn prijava počela, zabeleženo je 100 prijava, izjavio je danas direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije (PIO) Relja Ognjenović.

ДО 10 САТИ ПРИЈАВИЛО СЕ 32.000 ПЕНЗИОНЕРА: Велико интересовање за пензионерске картице (ФОТО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je na Trgu republike, gde je Fond PIO danas organizovao promociju prijavljivanja za kartice, novinarima rekao da pravo na penzionersku karticu ima 1,7 miliona korisnika ovog fonda.

- Kada je reč o onima koji će penzionerima davati pogodnosti u vidu popusta ili poklona, prvi ugovori su potpisani sa četiri beogradska bazena i to '25. maj', 'Banjica', 'Vračar' i  'Olimp'  - rekao je Ognjenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade