NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 4. APRILA: Bik beži do problema umesto da ih reši; Jarac oseća nove vibracije

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

27. 03. 2021. u 22:19

SAZNAJTE šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 28. МАРТА ДО 4. АПРИЛА: Бик бежи до проблема уместо да их реши; Јарац осећа нове вибрације

Foto: Depositphotos

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Neke stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Reagujte brzo i bez kolebanja kako vam ceo posao ne bi propao.

Ljubav Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namerno iskušava. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka. Budite strpljivi.

Zdravlje Problemi s varenjem.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobedu, istovremeno ste i uvređeni.

Ljubav Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i rešite stvari do kraja.

Zdravlje Malaksalost.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Svesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promeniti pa vas iščekivanje i neizvesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne mislite na nešto što se još nije desilo. U susret vam dolaze mnogobrojne prilike i poznanstvo s mlađom osobom koja ima načina da vam profesionalno pomogne.

Ljubav Bliži se kraj jedne faze. Voljena osoba je raspoložena za značajne promene, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje i strpljenja mogu osvežiti vezu koja je zapala u kolotečinu. Kratak odmor i zajedničko putovanje osvežiće vezu i podsetiće vas da ste, na prvom mestu, jedno drugom prijatelji.

Zdravlje Prehlada.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Nedelja je obeležena važnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, konačno postaje jasna i izvodljiva. Zadovoljni ste, ali svojoj okolini možete delovati previše arogantno jer oni ne razumeju da vi na takav način ispoljavate dobro raspoloženje. Da biste izbegli takve nesporazume budite otvoreni u svakodnevnoj komunikaciji.

Ljubav Između voljene osobe i vas vlada zatišje. Vama se čini da partner deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, ovaj period je kratkotrajan i prolazan.

Zdravlje Bolovi u leđima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao U narednim danima moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo jer je sve previše dobro da bi bilo stvarno. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nema loše namere, njen plan nije dovoljno pouzdan da biste se ishitreno i nepromišljeno upustili u tu avanturu.

Ljubav Kao i uvek, vaš najveći problem je nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti - promene stižu u bliskoj budućnosti, ali mogu biti neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

Zdravlje Proverite hormone.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Nemate dilemu šta jeste pravo rešenje nečega, a šta nije. Nervira vas što kolege ne razumeju šta se u radnom okruženju dešava. Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su za vaše poslovanje nebitni. Mogući su neočekivani izdaci. Na vreme pripremite strategiju koja će vam pomoći da sve platite na vreme.

Ljubav Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi jer krivi ste oboje. Uzrok svega leži u tome što propuštate svaku priliku da kvalitetnim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče.

Zdravlje Gorušica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Ne nedostaje vam koncentracija, ali obaveze ipak trpe jer niste dovoljno posvećeni onome što trenutno radite. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. Jeste da je neophodan detaljan plan, ali to ne podrazumeva život u budućem vremenu pri čemu propuštate svaku šansu da kvalitetno osmislite sadašnjost.

Ljubav Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba koja ima svoje potrebe i da joj je nekada neophodno popustiti, čak i kada nije u pravu.

Zdravlje Problemi s nogama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Iako ste mnogo toga za ovaj period isplanirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Možda je najbolje rešenje da napravite mali predah kako biste temeljno osmislili na koji način je najbolje da se organizujete.

Ljubav Opterećeni ste analizom nekih situacija koja su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum preti da se trajno zakomplikuje.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

Ljubav Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interesovanje. Voljenoj osobi nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

Zdravlje Problemi s grlom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Veoma ste nestrpljivi, sve biste sad i odmah. Dok se tako bespotrebno trošite i nervirate, vreme prolazi, a ništa se ne postiže. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Ostanite strpljivi kako biste izbegli moguće komplikacije.

Ljubav Ustupci koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje Alergije.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno, vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu delovalo kao neizbežno, u stvari, nije objektivno. Ne preuveličavajte probleme.

Ljubav Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

Zdravlje Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Posao se gomila a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što vam se sada dešava nije slučajno, iz nekog razloga važno je jer će vam biti potrrebno u budućnosti. Budite prema svima ljubazni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

Ljubav Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatićete da za druženje i prijatne kvalitetne razgovore nije neophodna velika svota novca. S druge strane, pod tenzijom ste zbog pritiska voljene osobe koja, ovih dana, često menja raspoloženja i prema vama je neprijatna.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)