DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUN: Lavu dobar dan za privatni posao, Škorpija se preispituje, Jarca muči nesanica

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 06. 2024. u 20:00

VENERA i Merkur posle godinu dana ulaze u znak Raka, a Mesec u Škorpiju i obrazuje trigon sa Venerom i Merkurom u Raku. Pogledajte šta vam ova konstelacija planeta donosi za ponedeljak 17. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 17. ЈУН: Лаву добар дан за приватни посао, Шкорпија се преиспитује, Јарца мучи несаница

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Škorpiji, vašoj kući novca, u trigonu sa Venerom i Merkurom, koji posle godinu dana, ulaze u Raka, uspeh očekuje Ovnove čije zanimanje ima veze sa kreativnošću ili sportom. Posvećeni ste partneru i članovima porodice.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Izlaz iz napetosti koji vam stvaraju nadređeni ili partner koji žele da vam nametnu svoje stavove, pronalazite u angažovanju na poslu. Partner se žali da ga zapostavljate zbog posla, a s tom "konkurencijom" ne znate kako da se izborite.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, koji upravljaju vašim poslom i finansijama, donosi vam uspeh i zaradu. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, prerasta u nešto ozbiljnije. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko kuće ljubavi i kreativnosti, donoseći vam uspeh ako vaš posao ima veze sa umetnošću, sportom ili obrazovanjem najmlađih. Partner je sklon dramatizovanju tema koje se tiču vašeg zajedničkog odnosa. Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac polja posla, Merkur, u trigonu sa Mesecom u kući privatnosti, donosi veće mogućnosti za pokretanja privatnog biznisa. Danas ste podložniji uticaju voljene osobe i prihvatanju njenih stavova. Poziv za izlazak od Ovna. Alergija na sunce.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi trigon sa Mesecom u polju logike i biznisa, zbog čega ćete danas biti korak ispred drugih. Bolje se prilagodite partnerovim željama, ne morate da isterujete mak na konac. Romantična poruka od Raka.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko kuće karijere i pravi trigon s vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda. Slobodne Vage mogu da uđu u romansu sa kolegom, a zauzete u raspravu sa bračbnim ilki dugogodišnjim partnerom. Vodolija misli na vas.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, navodeći vas na preispitivanje nekih poslovnih odluka. Svesni ste da je boljeno da se prilagodite željama voljene osobe, naročito ako se radi o jednom Biku. Bol u leđima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u kući biznisa pravi napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam mogućnosti za uvećanje prihoda. Dogovor o zajedničkom odmoru sa dugogodišnjim partnerom može biti doveden u pitanje. Unosite više vitamina.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko vaše 11. kuće i obrazuje kvadrat sa Plutonom, zbog čega danas ne bi trebalo da testirate žensko strpljenje, kako na poslu, tako i kod kuće. Stara simpatija pokušava da stupi u kontakt s vama. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Trigon između Meseca u kući karijere i Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam zaradu preko partnerskih poslova, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom partneru. Slobodne Vodolije, preko inteneta, mogu da upoznaju jednog Blizanaca

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte ali i obmana i prevara, upozorava da budete oprezniji u kontaktima sa strancima. Voljena osoba planira odlazak na zajedničko putovanje s vama. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Hitno se seli 11 srpskih superligaških klubova, evo i zašto!