SNIMAK JE HIT: Pogledajte kako Amerikanci pokušavaju da savladaju novi kružni tok (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 07:33

SAVLADAVANjE kružnog toka za neke je vozače pravi izazov, a dokaz tome je i viralni video-snimak koji prikazuje kako Amerikanci prvi put ulaze u novi kružni tok.

СНИМАК ЈЕ ХИТ: Погледајте како Американци покушавају да савладају нови кружни ток (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejsbuk

Kružni tok postavile su vlasti na kružnom toku u okrugu Rowan u Kentakiju, a građevinska firma "Volker konstrakšn" objavila je snimak na Fejsbuku, napisavši: "Evo kako ne smete da ulazite u kružni tok" uz detaljna pravila ulaska za vozače.

Potpuni haos

Na snimku se može videti kako automobili izlaze na pogrešne izlaze ili čak ponekad idu potpuno krivim smerom oko kružnog toka. Novi kružni tok izazvao je potpuni haos, a vozači su izrazili svoje nezadovoljstvo govoreći da ništa nije nedostajalo dotadašnjem raskršću.

Iz firme su objasnili kako su objavili video-snimak u nadi da će tako edukovati vozače o pogrešnom pristupanju kružnom toku koji je napravljen kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća.

(Indeks)

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović pleše oko šipke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina