RUSKINJU PITALI KAKO JE U SRBIJI, A ONA SVE ŠOKIRALA ODGOVOROM: Komentari neprestano pljušte (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2023. u 17:33

STRANCI koji ne poznaju najbolje geografiju Evrope često mešaju Srbiju i Sibir, pa u tu računicu ponekad dodaju i Siriju, a u prilog tome govore brojne situacije kada nas je neko upitao odakle smo i da li je tu mnogo hladno.

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Ipak, da se to ne dešava samo Srbima, pokazala je pevačica Polina koja dolazi iz Sibira i koja je veoma popularna na društvenim mrežama.

Jedan pratilac zamolio da kaže nešto više "o svojoj zemlji" Srbiji, a pevačica mu je tada ponudila objašnjenje o tome odakle je ona:

- Pa, sigurna sam da je Srbija prelepa zemlja. Međutim, zaista ne mogu da ti kažem mnogo oko toga zato što nikada nisam bila tamo. Ja sam iz Sibira, ne iz Srbije.

Foto: Printskrin/TikTok

U komentarima koji su nastupili, javio se veliki broj ljudi iz naše zemlje, koji su potvrdili da im se ovo dešava u inostranstvu, dodajući da se uz mešanje Srbije i Sibira, ponekad u sve uvuče i Sirija.

- Kao Srbina koji studira u Americi, uvek me pitaju o Siriji i Sibiru, ponekad odgovorim na njihovo pitanje jer sam posetio obe zemlje - napisao je jedan korisnik.

Sledeći komentar bio je vezan za sličnu tematiku.

- Kao neko iz Srbije, mogu da kažem da nas uvek pitaju da li je hladno u Sibiru i onda objašnjavamo da smo mi iz Srbije a ne iz Sibira - napisala je ova korisnica.

- Pozdrav iz Srbije. Uvek se mučimo sa strancima i objašnjavamo razliku između Srbije i Sibira - glasio je komentar još jedne korisnice.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)