DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 27. JANUAR: Blizanci budite disciplinovani, Lava očekuje priliv energije, Jarac pun planova

Astrolog Suzana Ban 064/1366885 www.astrosvastara.com

26. 01. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 27. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 27. ЈАНУАР: Близанци будите дисциплиновани, Лава очекује прилив енергије, Јарац пун планова

Image by Mabel Amber from Pixabay

OBAVEZNO pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš horoskopski znak.

Ovan

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

Bik

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

SATURN U RIBAMA  

Prelazak Saturna iz Vodolije u znak Riba: Sledi period neminovnih životnih lekcija i otplata dugova iz prošlosti. Pročitajte šta to znači za vaš horoskopski znak

Blizanci

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

Rak

Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi.

Lav

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Na žalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

TIBETANSKI HOROSKOP ZA 2023.

Tibetanski horoskop se samtra jednim od najtačnijih, Osmislili su ga tibetanski monasi, a evo šta po njihovim proračunima i analizom položaja zvezda očekuje svaki znak horoskopa u 2023. godini!

Devica

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

Vaga

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

PAZITE SE 

Šta nas očekuje na astorloškom nebu u naredne tri godine? Ovi znakovi na ozbiljnom ispitu

Škorpija

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Strelac

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

MESEČNI HOROSKOP

Saznajte šta vam mesečni horoskop predviđa do 19. februara. Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku.

Jarac

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Na žalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

Vodolija

Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

NAJSREĆNIJI DATUMI

Zapamtite koji su najsrećniji datumi u februaru 2023. godine - Slede dani koji donose posebnu energiju

Ribe

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZBOR NAMIRNICA IH ŠTITI OD BOLESTI: Kako se hrane monasi na Svetoj Gori - imaju spisak pravila