DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. DECEMBAR: Blizanci u dilemi, Devica usporena, Ribe pazite -Sve oči su uprte u vas

Astrolog Suzana Ban 064/1366885 www.astrosvastara.com

09. 12. 2022. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 10. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 10. ДЕЦЕМБАР: Близанци у дилеми, Девица успорена, Рибе пазите -Све очи су упрте у вас

Image by Mabel Amber from Pixabay

OBAVEZNO pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš horoskopski znak.

Ovan

Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

Bik

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

STEREOTIPI O HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Svaki znak Zodijaka prati opis ličnosti, ali se horoskopskim znakovima lako "lepe" karakteristike koje nisu tačne. Bikovi su lenji, Škorpije su opsesivne...

Blizanci

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i značajno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost.

Rak

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

Lav

U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, dnevni horoskop poručuje - sledi vam zavidan poslovni uspeh.

TURBULENCIJE U LjUBAVI

Venera je u Jarcu od 10. decembra do početka januara i prema najavi astrologa ovaj aspekt planeta donosi turbulencije u ljubavi određenim horoskopskim znacima.

Devica

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

Vaga

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

Škorpija

Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna.

 

TAROT HOROSKOP ZA DECEMBAR

Pogledajte šta tarot karte poručuju znacima horoskopa - Vage očekuje emotivno težak mesec, a Blizance nova etapa u ljubavi i karijeri.

Strelac

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Ljubavni horoskop za danas - Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od strane najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

Jarac

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje.

Vodolija

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

Ribe

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Rezime dnevnog horoskopa - Ne mešajte emocije i posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSKINJU PITALI KAKO JE U SRBIJI, A ONA SVE ŠOKIRALA ODGOVOROM: Komentari neprestano pljušte (VIDEO)