PET MILIONA FUNTI ČEKA DOBITNIKA: Još se niko nije javio da podigne dobitak u britanskoj lutriji

Novosti online

07. 10. 2022. u 00:30

NEDELjU dana nakon izvlačenja dobitne loto kombinacije od pet miliona funti u Britaniji još niko nije podigao novac, naveo je britanski Kamelot.

ПЕТ МИЛИОНА ФУНТИ ЧЕКА ДОБИТНИКА: Још се нико није јавио да подигне добитак у британској лутрији

Foto: Free Images Pixabay

 Igrači se ohrabruju da provere listiće u slučaju da su srećni dobitnici iznosa koji bi mogao da im promeni život, prenosi Skaj njuz.  Dobitna kombinacija – 3, 15, 20, 48, 57 i 58 izvučena je 28. septembra, a listić je kupljen u prodavnici.

Endi Karter, viši savetnik pobednika u Nacionalnoj lutriji, rekao je da bi pronalaženje tiketa nekome „moglo da promeni život“. Igrači bi trebalo da provere listiće u prodavnici ili skeniranjem u aplikaciji Nacionalne lutrije.

- Bio je naporan mesec i više za mene i moj tim sa lutrijom koja je napravila neverovatnih 14 milionera od početka septembra i nadamo se da će se ovaj srećni loto niz nastaviti - dodao je Karter.

Ako se nagrada ne preuzme u roku od dve nedelje od izvlačenja, Kamelot će otkriti oblast u kojoj je karta kupljena, kao način da podstakne ljude da provere listiće. Svaki pobednik Nacionalne lutrije ima 180 dana od dana izvlačenja da preuzme nagradu ako ima dobitni listić.

Kada dobitnik podigne novac, može da odluči da li će javno reći da je osvojio novac na lutriji ili će ostati anoniman.

BONUS VIDEO - KAKO JE ASANŽ POKRENUO LAVINU: Pre 15 godina nastao je Vikiliks

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NEKE NAMIRNICE STROGO IZBEGAVAO: Kako je Tesla čuvao zdravlje - čudio se šta sve ljudi rado jedu